Η Samsung άρχισε να δοκιμάζει το One UI 8, το οποίο βασίζεται στο Android 16

offer banner

Η Samsung έχει ξεκινήσει εσωτερικές δοκιμές για το One UI 8, βασισμένο στο Android 16, δύο μήνες νωρίτερα από το συνηθισμένο.

Η πρώτη δοκιμαστική έκδοση για τη σειρά Galaxy S25 εντοπίστηκε στους διακομιστές της εταιρείας, με αριθμό έκδοσης S938BXXU1BYC1.

Αυτή η πρώιμη έναρξη δοκιμών μπορεί να υποδηλώνει ότι η Samsung επιδιώκει να επιταχύνει την ανάπτυξη του One UI 8, ενδεχομένως για να αντιμετωπίσει τις καθυστερήσεις που παρατηρήθηκαν με το One UI 7, το οποίο βασίζεται στο Android 15 και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

Διαβάστε επίσης: One UI 7: Είναι πλέον έτοιμο να διατεθεί στις παλαιότερες συσκευές Galaxy

Η Google σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Android 16 τον Ιούνιο, και η έγκαιρη έναρξη των δοκιμών από τη Samsung μπορεί να οδηγήσει σε ταχύτερη διάθεση του One UI 8 στους χρήστες, πιθανώς μέχρι το τέλος του έτους.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας.

Επιπλέον, το Android 16 αναμένεται να φέρει βελτιώσεις στη διαχείριση εξωτερικών οθονών, και η Samsung πιθανότατα θα ενσωματώσει αυτές τις δυνατότητες στο One UI 8.

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy A36: Με επεξεργαστή Snapdragon και πιστοποίηση ανθεκτικότητας IP67

 

Διαβάστε επίσης