iPad Mini 7: Αναμένεται τον επόμενο μήνα – Τι αλλαγές φέρνει;

iPad Mini 7: Αναμένεται τον επόμενο μήνα – Τι αλλαγές φέρνει;
ired.gr

Η κυκλοφορία του iPad Mini 7 φημολογείται ότι θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα, και οι πληροφορίες δείχνουν ότι η Apple θα φέρει κάποιες σημαντικές βελτιώσεις στην επόμενη έκδοση του μικρότερου iPad της.

Τι να περιμένετε από το iPad Mini 7:

  • Βελτιωμένος Επεξεργαστής: Το iPad Mini 7 αναμένεται να διαθέτει τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή της Apple, πιθανότατα το A16 Bionic, που προσφέρει καλύτερη απόδοση και μεγαλύτερη ενεργειακή αποδοτικότητα σε σχέση με τον A15 Bionic του iPad Mini 6.
  • Οθόνη: Δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές στο μέγεθος της οθόνης, που θα παραμείνει στις 8,3 ίντσες, αλλά πιθανό να έχουμε βελτιώσεις στη φωτεινότητα και στην απόκριση της αφής.

Διαβάστε επίσης: iPhone SE 4: Νέες εξελίξεις για τις σημαντικές αλλαγές που αναμένονται.

  • Σχεδιασμός: Ο σχεδιασμός πιθανότατα θα παραμείνει παρόμοιος με το iPad Mini 6, διατηρώντας το λεπτό και ελαφρύ προφίλ του με τα μικρά bezels. Ίσως δούμε νέες χρωματικές επιλογές ή μικρές αλλαγές στη θέση των πλήκτρων.
  • Υποστήριξη Apple Pencil: Η υποστήριξη του Apple Pencil θα παραμείνει, καθιστώντας το ιδανικό για σημειώσεις, σχεδιασμό και άλλες δημιουργικές δραστηριότητες. Αναμένεται, επίσης, υποστήριξη για το Apple Pencil 2ης γενιάς.
  • Συνδεσιμότητα: Το νέο μοντέλο θα περιλαμβάνει βελτιωμένες επιλογές συνδεσιμότητας, όπως Wi-Fi 6E και ίσως υποστήριξη για το επερχόμενο πρότυπο Wi-Fi 7, αν και αυτό παραμένει ακόμα φήμη.
  • Μπαταρία και Απόδοση: Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενδέχεται να βελτιωθεί χάρη στον αποδοτικότερο επεξεργαστή, ενώ πιθανό είναι να έχουμε ταχύτερη φόρτιση μέσω του USB-C.

Αναμένεται ότι η Apple θα ανακοινώσει επίσημα το iPad Mini 7 σε εκδήλωση τον Νοέμβριο ή μέσω δελτίου τύπου, οπότε σύντομα θα γνωρίζουμε περισσότερα για την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας και τις τελικές προδιαγραφές.

Διαβάστε επίσης: Μια ολοκαίνουργια συσκευή παρουσιάζεται από την Apple!