iOS 18.0.1: Αναμένεται η επείγουσα ενημέρωση για τα iPhone

iOS 18.0.1: Αναμένεται η επείγουσα ενημέρωση για τα iPhone
ired.gr

Το iOS 18.0.1 κυκλοφορεί ως έκτακτη ενημέρωση της Apple για να αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα που εντοπίστηκαν στη βασική έκδοση του iOS 18.

Αυτά τα σφάλματα περιλαμβάνουν ζητήματα που προκαλούν την κατάρρευση της εφαρμογής Messages όταν οι χρήστες ανοίγουν εικόνες που περιλαμβάνουν watch faces του Apple Watch. Επίσης, έχουν αναφερθεί σοβαρά προβλήματα με την οθόνη αφής από χρήστες των iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max.

Πέρα από αυτά τα ζητήματα, η Apple αναγκάστηκε να αποσύρει την ενημέρωση iPadOS 18 για τα iPad Pro με επεξεργαστή M4, καθώς η συγκεκριμένη έκδοση προκαλούσε βλάβες στα tablet. Η κυκλοφορία της iOS 18.0.1 αναμένεται να αντιμετωπίσει πολλά από τα θέματα που έχουν αναφέρει οι χρήστες και να σταθεροποιήσει τις συσκευές.

Διαβάστε επίσης: iOS 18: Καινούριος τρόπος για να απενεργοποιείς το iPhone σου!

Το iOS 18.1, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, θα φέρει νέες λειτουργίες που αξιοποιούν τις δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης Apple Intelligence, οι οποίες απαιτούν τουλάχιστον 8 GB RAM, διαθέσιμα στα μοντέλα iPhone 15 Pro, 15 Pro Max, 16, 16 Plus, 16 Pro και 16 Pro Max. Η έκδοση iOS 18.2, που αναμένεται τον Δεκέμβριο, θα περιλαμβάνει ακόμη περισσότερες δυνατότητες AI, ενώ η iOS 18.4 τον Μάρτιο θα επεκτείνει τις δυνατότητες αυτές.

Για να ελέγξετε για την ενημέρωση iOS 18.0.1 στο iPhone σας, πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Εάν είναι διαθέσιμη, συνιστάται η εγκατάστασή της για την επίλυση των προβλημάτων και την βελτίωση της απόδοσης και της σταθερότητας της συσκευής σας.

Διαβάστε επίσης: iOS 18.1: Ποια είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας της ενημέρωσης που εισάγει την τεχνητή νοημοσύνη στα iPhone;