Η λειτουργία Circle to Search επεκτείνεται και σε άλλες συσκευές πέρα από Pixel και Galaxy

Η λειτουργία Circle to Search επεκτείνεται και σε άλλες συσκευές πέρα από Pixel και Galaxy
ired.gr

Η λειτουργία "Circle to Search", που αρχικά ήταν διαθέσιμη μόνο σε συσκευές Pixel και Galaxy, πρόκειται να γίνει διαθέσιμη και σε άλλες συσκευές Android.

Πρόκειται για μια λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να σχεδιάζουν έναν κύκλο γύρω από ένα αντικείμενο ή κείμενο στην οθόνη τους, προκειμένου να εκτελέσουν άμεσα μια αναζήτηση στο διαδίκτυο για αυτό το στοιχείο.

Αυτή η δυνατότητα συνδέεται στενά με τις δυνατότητες αναγνώρισης εικόνας και ανάλυσης περιεχομένου, που προσφέρουν ήδη οι υπηρεσίες όπως το Google Lens. Στόχος της είναι να κάνει την αναζήτηση ακόμα πιο γρήγορη και διαισθητική, χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να πληκτρολογεί ή να αντιγράφει δεδομένα.

Διαβάστε επίσης: Κυκλοφόρησε το One UI 6.1.1! Δείτε τη λίστα με τις συσκευές Samsung Galaxy που λαμβάνουν την αναβάθμιση

Η διαθεσιμότητα αυτής της λειτουργίας σε περισσότερες συσκευές θα επιτρέψει σε ακόμα περισσότερους χρήστες Android να εκμεταλλευτούν αυτήν τη λειτουργία για την ταχύτερη και πιο εύκολη αναζήτηση πληροφοριών στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τις φήμες, αν και η Google δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα κάτι, η διάθεση της λειτουργίας "Circle to Search" φαίνεται να είναι πολύ κοντά, με πιθανό χρονικό ορίζοντα τον Οκτώβριο.

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy S24: Ενσωματώνει τις καινοτόμες δυνατότητες AI του Z Fold 6