Οι κάτοχοι iPhone που δεν επιθυμούν τη χρήση του Apple Intelligence έχουν τη δυνατότητα να παραμείνουν στο iOS 17

Οι κάτοχοι iPhone που δεν επιθυμούν τη χρήση του Apple Intelligence έχουν τη δυνατότητα να παραμείνουν στο iOS 17
ired.gr

Η Apple φαίνεται να ακολουθεί παρόμοια στρατηγική με αυτή που εφάρμοσε στο παρελθόν, προσφέροντας στους χρήστες την επιλογή να παραμείνουν στην τρέχουσα έκδοση του λειτουργικού τους συστήματος, ακόμα και όταν είναι διαθέσιμη μια νεότερη έκδοση.

Σύμφωνα με την apple, οι χρήστες iPhone θα μπορούν να επιλέξουν να παραμείνουν στο iOS 17.7 αντί να αναβαθμίσουν στο iOS 18, το οποίο φέρνει νέες λειτουργίες όπως το Apple Intelligence.

Αυτό σημαίνει ότι αν οι χρήστες δεν θέλουν να αναβαθμίσουν στο iOS 18, θα συνεχίσουν να λαμβάνουν ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας και διορθώσεις σφαλμάτων στο iOS 17.7 για κάποιο διάστημα.

Αυτή η δυνατότητα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για εκείνους που είτε προτιμούν την σταθερότητα της τρέχουσας έκδοσης είτε δεν ενδιαφέρονται για τις νέες λειτουργίες που προσφέρει το iOS 18.

Διαβάστε επίσης: iOS 18: Ελέγξτε αν το iPhone σας το υποστηρίζει - Δείτε τη λίστα

Η Apple έχει εφαρμόσει την ίδια τακτική στο παρελθόν, όπως συνέβη με το iOS 16, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να παραμείνουν σε παλαιότερη έκδοση και ταυτόχρονα να απολαμβάνουν συνεχή υποστήριξη ασφαλείας. Αυτή η ευελιξία προσφέρει περισσότερες επιλογές στους χρήστες, ειδικά για όσους ανησυχούν για τις νέες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης.

Τη Δευτέρα, η Apple θα κυκλοφορήσει επίσης τα νέα iPadOS 18, watchOS 11, macOS Sequoia, tvOS 18 και visionOS 2, δίνοντας έτσι την επιλογή σε χρήστες σε όλες τις πλατφόρμες να αναβαθμίσουν ή να παραμείνουν στις τρέχουσες εκδόσεις με υποστήριξη ασφαλείας.

Διαβάστε επίσης: watchOS 11: Τα Apple Watch που θα λάβουν την αναβάθμιση σύντομα