Apple AirPods Pro 2: Αναβαθμίζονται για να λειτουργούν ως βοηθήματα ακοής

Apple AirPods Pro 2: Αναβαθμίζονται για να λειτουργούν ως βοηθήματα ακοής
ired.gr

Τα AirPods Pro 2 αποκτούν νέα χαρακτηριστικά που επικεντρώνονται στην προστασία της ακοής, προσφέροντας τεχνολογίες δοκιμών και ενίσχυσης για άτομα με απώλεια ακοής.

Συγκεκριμένα, με τη νέα αναβάθμιση, τα AirPods Pro 2 θα λειτουργούν ως βοηθήματα ακοής, ενώ θα προσφέρουν δυνατότητες τεστ ακοής και εξατομικευμένης ρύθμισης.

Με την ενσωμάτωση αυτών των λειτουργιών, τα AirPods Pro 2 θα μπορούν να ενισχύουν την ανθρώπινη φωνή και να μειώνουν τους θορύβους του περιβάλλοντος, χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη για να προσφέρουν μια πιο καθαρή ακουστική εμπειρία.

Διαβάστε επίσης: Apple Watch Ultra 3: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το κορυφαίο wearable της Apple

Παράλληλα, θα περιλαμβάνουν ένα πιστοποιημένο τεστ ακοής - θα είναι διαθέσιμο με το iOS 18 και τα AirPods Pro 2 - το οποίο θα βοηθά στην εκτίμηση της απώλειας ακοής και θα ρυθμίζει τα ακουστικά ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη.

Αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν τα AirPods Pro 2 εξαιρετικά εργαλεία για την προστασία και τη βελτίωση της ακοής, ιδανικά για όσους αντιμετωπίζουν ήπια έως μέτρια απώλεια ακοής, προσφέροντας μια νέα διάσταση στη χρήση τους.

Διαβάστε επίσης: Apple Watch SE 3: Τα παιδιά θα αποτελέσουν τον κύριο στόχο της Apple