Samsung Galaxy S24: Ενσωματώνει τις καινοτόμες δυνατότητες AI του Z Fold 6

Samsung Galaxy S24: Ενσωματώνει τις καινοτόμες δυνατότητες AI του Z Fold 6
ired.gr

Η Samsung Galaxy S24 σειρά, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, φαίνεται να αποκτά νέες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης (AI), οι οποίες έχουν ήδη παρουσιαστεί στο Samsung Galaxy Z Fold 6.

Αυτές οι AI δυνατότητες αναβαθμίζουν τη λειτουργικότητα των συσκευών και περιλαμβάνουν βελτιώσεις σε διάφορους τομείς, όπως τη φωτογραφία, τη βελτιστοποίηση των εφαρμογών, καθώς και την αλληλεπίδραση του χρήστη με τη συσκευή.

  • Φωτογραφικές βελτιώσεις μέσω AI:
    Χρησιμοποιώντας αλγορίθμους τεχνητής νοημοσύνης, οι κάμερες της σειράς Galaxy S24 αναμένεται να βελτιώσουν την ποιότητα των εικόνων, ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, προσφέροντας καλύτερη επεξεργασία εικόνας, αφαίρεση θορύβου και βελτιωμένη ευκρίνεια.

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy S25: Θα εξοπλιστεί με τσιπ Snapdragon, ενώ τα Galaxy Fold7 και Flip7 θα διαθέτουν το Exynos 2500

  • AI στη βελτιστοποίηση εφαρμογών:
    Η τεχνητή νοημοσύνη θα βοηθά στην προσαρμογή της λειτουργίας των εφαρμογών, βελτιώνοντας την απόδοσή τους ανάλογα με τις συνήθειες και τις προτιμήσεις του χρήστη, προσφέροντας έτσι μια πιο προσαρμοσμένη εμπειρία.
  • Προσωπικός βοηθός AI και διαχείριση ενέργειας:
    Η νέα τεχνολογία θα συμβάλλει επίσης στην καλύτερη διαχείριση ενέργειας της συσκευής, επιτρέποντας στο σύστημα να κατανοεί και να προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη, μειώνοντας την κατανάλωση μπαταρίας.

Με αυτές τις αναβαθμίσεις, η σειρά Galaxy S24 γίνεται ακόμα πιο έξυπνη, επιτρέποντας στους χρήστες να αξιοποιούν τη συσκευή τους με πιο προηγμένους και αποδοτικούς τρόπους, ακολουθώντας τα βήματα του Z Fold 6.

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy S25 Ultra: Θα είναι πιο ''καλαίσθητο'' σε σχέση με το iPhone 16 Pro Max