Samsung Galaxy S25 Ultra: Θα είναι πιο ''καλαίσθητο'' σε σχέση με το iPhone 16 Pro Max

Samsung Galaxy S25 Ultra: Θα είναι πιο ''καλαίσθητο'' σε σχέση με το iPhone 16 Pro Max
ired.gr

Η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει τις επόμενες ναυαρχίδες της στις αρχές του 2025, και οι φήμες υποδεικνύουν ότι το Galaxy S25 Ultra θα είναι ιδιαίτερα κομψό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο flagship της Samsung θα έχει λεπτότερο και ελαφρύτερο σχεδιασμό σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, το Galaxy S24 Ultra, καθώς και με άλλες κορυφαίες συσκευές της αγοράς, όπως το iPhone 16 Pro Max και το Google Pixel 9 Pro XL.

Τα διαθέσιμα στοιχεία δείχνουν ότι το Galaxy S25 Ultra θα μπορούσε να έχει πάχος περίπου 8,4 χιλιοστά και βάρος περίπου 220 γραμμάρια ή και λιγότερο, κάνοντάς το έτσι πιο ελαφρύ και λεπτό σε σχέση με τις ανταγωνιστικές συσκευές.

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy S25: Θα εξοπλιστεί με τσιπ Snapdragon, ενώ τα Galaxy Fold7 και Flip7 θα διαθέτουν το Exynos 2500

Αυτή η πληροφορία ενισχύεται από τον γνωστό leaker Ice Universe, ο οποίος αναφέρει ότι το S25 Ultra θα είναι ελαφρύτερο από τις περισσότερες συσκευές που αναμένονται στην αγορά, όπως το Xiaomi 15 Ultra, το vivo X200 Ultra και το Oppo Find X8 Ultra.

Αν οι φήμες επιβεβαιωθούν, το Galaxy S25 Ultra θα μπορούσε να είναι το πιο κομψό flagship της Samsung μέχρι σήμερα, ξεπερνώντας σε εμφάνιση και εργονομία τις ανταγωνιστικές συσκευές​.

Διαβάστε επίσης: iPhone 16 Pro: Η δυνατότητα της κάμερας που πολλοί θα ήθελαν να υπήρχε και στο iPhone 15 Pro.