Android 15: Φήμες αναφέρουν ότι η κυκλοφορία του στα Pixel θα γίνει τον Οκτώβριο.

Android 15: Φήμες αναφέρουν ότι η κυκλοφορία του στα Pixel θα γίνει τον Οκτώβριο.
ired.gr

Η καθυστέρηση της κυκλοφορίας του Android 15 στα Pixel της Google είναι μια εξέλιξη που προκαλεί έκπληξη, ειδικά δεδομένου του σταθερού χαρακτήρα της Beta 4.2.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, η Google ενδέχεται να καθυστερήσει την επίσημη διάθεση του Android 15 μέχρι τον Οκτώβριο ή ακόμη και μέχρι τα μέσα του μήνα. Αυτό σημαίνει ότι τα νέα Pixel 9 θα αποσταλούν με προεγκατεστημένο το Android 14 και θα λάβουν μόνο την ενημέρωση κώδικα ασφαλείας του Σεπτεμβρίου 2024, αντί για την πλήρη αναβάθμιση στο Android 15.

Παρόλο που το Android 15 μπορεί να μην είναι η μεγαλύτερη ενημέρωση, φέρνει ενδιαφέροντα νέα χαρακτηριστικά, όπως το "Private Space", ένα ανανεωμένο πάνελ όγκου με το Material You και βελτιώσεις στο εργαλείο επιλογής γραφικών στοιχείων. Η καθυστέρηση αυτή μπορεί να επιτρέψει στην Google να παραδώσει μια πιο σταθερή και βελτιωμένη έκδοση, με λιγότερα προβλήματα κατά την κυκλοφορία.

Διαβάστε επίσης: Android 15: Οι αναμενόμενες βελτιώσεις στην εγγραφή και μετάδοση οθόνης που φημολογούνται

Η κυκλοφορία του Android 15 στο Android Open Source Project (AOSP) την επόμενη εβδομάδα μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι η εταιρεία συνεχίζει να εργάζεται για την τελειοποίηση της έκδοσης για τα Pixel, παρόλο που υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρχει ένα κενό, όπως είχε συμβεί με το Android 12.

Για τους περισσότερους χρήστες Android, αυτή η καθυστέρηση πιθανότατα δεν θα έχει μεγάλο αντίκτυπο, δεδομένου ότι οι περισσότερες άλλες συσκευές Android λαμβάνουν σημαντικές ενημερώσεις αρκετούς μήνες μετά τα Pixel. Αυτό μπορεί να εξασφαλίσει ότι όταν το Android 15 τελικά φτάσει στις συσκευές Pixel, θα είναι πιο σταθερό και απαλλαγμένο από πιθανά σφάλματα.

Διαβάστε επίσης: Samsung One UI 6.1.1: Οι συσκευές που θα υποστηρίζουν την αναβάθμιση