Apple: Αυτή είναι η ενδεχόμενη ημερομηνία παρουσίασης του iPhone 16.

Apple: Αυτή είναι η ενδεχόμενη ημερομηνία παρουσίασης του iPhone 16.
ired.gr

Φαίνεται ότι η Apple προετοιμάζεται για μια μεγάλη εκδήλωση στις 10 Σεπτεμβρίου 2024, όπου αναμένεται να παρουσιάσει τα νέα iPhone 16, τα επόμενης γενιάς Apple Watch, καθώς και τα νέα AirPods. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον αξιόπιστο Mark Gurman του Bloomberg, η κυκλοφορία των συσκευών θα ακολουθήσει στις 20 Σεπτεμβρίου.

Τα iPhone 16 αναμένεται να είναι εξοπλισμένα με τα πιο ισχυρά τσιπ A18, τα οποία θα υποστηρίζονται από την τεχνολογία Apple Intelligence, ενώ η σειρά iPhone 16 Pro θα διαθέτει νέες, μεγαλύτερες οθόνες και έναν βελτιωμένο αισθητήρα κάμερας ultrawide 48 megapixel. Επίσης, θα υπάρχει νέο κουμπί "Capture" και το Action Button στα τυπικά μοντέλα της σειράς.

Διαβάστε επίσης: iPhone 16 Pro: Φήμες για τη σημαντικότερη αναβάθμιση στη μπαταρία μέχρι σήμερα

Στον τομέα των Apple Watch, αναμένονται τρία νέα μοντέλα: το Apple Watch Series 10, μια νέα έκδοση του Apple Watch SE, και ένα ανανεωμένο Apple Watch Ultra. Το τυπικό Apple Watch θα έχει πιο λεπτό σχεδιασμό και μεγαλύτερη οθόνη.

Τέλος, η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τα AirPods 4 με δύο διαφορετικές εκδόσεις, μία με και μία χωρίς Active Noise Cancellation, προσφέροντας στους χρήστες περισσότερες επιλογές.

Αυτές οι πληροφορίες βασίζονται σε πηγές του Gurman, με την επίσημη επιβεβαίωση από την Apple να αναμένεται σύντομα.

Διαβάστε επίσης: iPhone 16: Σημαντική διαρροή αποκαλύπτει τις τεχνικές προδιαγραφές και τις τιμές της σειράς στις ΗΠΑ