iOS 18: 5 καινούριες λειτουργίες στην εφαρμογή Τηλέφωνο

iOS 18: 5 καινούριες λειτουργίες στην εφαρμογή Τηλέφωνο
ired.gr

Με το iOS 18, η Apple φέρνει μια σημαντική αναβάθμιση στο Phone App, αξιοποιώντας το Apple Intelligence για να προσθέσει λειτουργίες που θα ενισχύσουν την εμπειρία των χρηστών.

Ακολουθούν οι πέντε κύριες νέες δυνατότητες:

  1. Καταγραφή Τηλεφωνικών Κλήσεων (Apple Intelligence)

Με το iOS 18, μπορείτε να ηχογραφείτε τηλεφωνικές κλήσεις, κάτι που δεν ήταν διαθέσιμο προηγουμένως στα iPhone. Κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί εγγραφής για να ξεκινήσετε την ηχογράφηση, η οποία αποθηκεύεται αυτόματα στην εφαρμογή Σημειώσεις. Όλοι οι συμμετέχοντες ενημερώνονται ότι η κλήση καταγράφεται μέσω ενός ηχητικού μηνύματος. Η δυνατότητα αυτή θα είναι διαθέσιμη σε μεταγενέστερη ενημέρωση του iOS 18.

  1. Μεταγραφή και Περίληψη Τηλεφωνικών Κλήσεων (Apple Intelligence)

Οι εγγεγραμμένες κλήσεις μεταγράφονται αυτόματα στην εφαρμογή Σημειώσεις, επιτρέποντάς σας να δείτε μια πλήρη μεταγραφή του περιεχομένου της κλήσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί "Σύνοψη" για να δείτε μια περίληψη της κλήσης ή να αναζητήσετε συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά. Οι μεταγραφές αυτές μπορούν επίσης να αποθηκευτούν ή να μοιραστούν.

Διαβάστε επίσης: iOS 18 και 18.1: Η Apple διαθέτει νέες beta εκδόσεις

  1. Αναζήτηση στο Ιστορικό Κλήσεων

Η νέα δυνατότητα αναζήτησης σας επιτρέπει να βρίσκετε εύκολα εισερχόμενες, εξερχόμενες και αναπάντητες κλήσεις ή φωνητικά μηνύματα. Μπορείτε να αναζητήσετε έναν αριθμό τηλεφώνου, ένα όνομα, μια ημερομηνία ή άλλες παραμέτρους για να βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

  1. Αλλαγή Κάρτας SIM

Για τους χρήστες με δύο κάρτες SIM, το iOS 18 προσφέρει έναν απλούστερο τρόπο για να εναλλάσσετε τους αριθμούς σας απευθείας από το Κέντρο Ελέγχου. Αυτή η δυνατότητα κάνει πιο εύκολη τη διαχείριση των επαγγελματικών και προσωπικών κλήσεων χωρίς να χρειάζεται να ανοίγετε τις ρυθμίσεις.

  1. Προτάσεις Επικοινωνίας και Κλήση T9

Καθώς πληκτρολογείτε έναν αριθμό, το iOS 18 προτείνει επαφές που μπορείτε να καλέσετε. Επιπλέον, η κλήση T9 σας επιτρέπει να πληκτρολογείτε ονόματα αντί για αριθμούς χρησιμοποιώντας το προγνωστικό σύστημα T9, κάνοντας την αναζήτηση επαφών ακόμα πιο γρήγορη.

Αυτές οι δυνατότητες φέρνουν νέες και πρακτικές λειτουργίες στο Phone App, αξιοποιώντας την ισχύ του Apple Intelligence για να προσφέρουν μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης.

Διαβάστε επίσης: Apple Intelligence: Η Apple δεν θα επιβάλει χρέωση για τις λειτουργίες τουλάχιστον έως το 2027