iOS 18 και 18.1: Η Apple διαθέτει νέες beta εκδόσεις

iOS 18 και 18.1: Η Apple διαθέτει νέες beta εκδόσεις
ired.gr

Η Apple κυκλοφόρησε νέες beta εκδόσεις για τα λειτουργικά της συστήματα σε τηλέφωνα, tablet, υπολογιστές, ρολόγια, αποκωδικοποιητές και AR headsets.

Το iOS 18.1 επικεντρώνεται κυρίως στη λειτουργία Apple Intelligence, ενώ παράλληλα διορθώνει προβλήματα απόδοσης που σχετίζονται με τη χρήση του νέου Siri UI σε μεγάλες οθόνες Apple CarPlay.

Αυτήν τη στιγμή, το iOS 18 βρίσκεται στην έκτη beta έκδοση, η οποία εισάγει χαρακτηριστικά όπως το Place ID στους Χάρτες της Apple, ένα μοναδικό και μόνιμο αναγνωριστικό. Επίσης, όταν προσθέτετε την ταυτότητά σας στο Πορτοφόλι, ενδέχεται να σας ζητηθεί να τραβήξετε μια φωτογραφία για την αποτροπή απάτης.

Διαβάστε επίσης: Apple Intelligence: Η Apple δεν θα επιβάλει χρέωση για τις λειτουργίες τουλάχιστον έως το 2027

Οι προγραμματιστές για το Apple Vision Pro μπορούν να δοκιμάσουν την έκτη beta του visionOS 2, που επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία τοποθέτησης εφαρμογών και υποστηρίζει τη χρήση χειριστηρίων παιχνιδιών για αλληλεπίδραση με τη διεπαφή χρήστη.

Το MacOS Sequoia 15 beta 6 φέρνει διορθώσεις, και μια βελτίωση για χρήστες με περιορισμένο αποθηκευτικό χώρο, καθώς το App Store απαιτεί πλέον μόνο τον απαραίτητο χώρο για τη λήψη και εγκατάσταση εφαρμογών, αντί για το διπλάσιο μέγεθος.

Η σταθερή έκδοση του iOS 18 αναμένεται το φθινόπωρο, με το iOS 18.1 να ακολουθεί λίγο μετά.

Διαβάστε επίσης: iOS 18: Οι εφαρμογές μπορούν να εκκινούνται χωρίς ξεκλείδωμα της συσκευής