Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα Samsung Galaxy S24 FE και Galaxy A16;

Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα Samsung Galaxy S24 FE και Galaxy A16;
ired.gr

Η διαρροή πληροφοριών για το Samsung Galaxy S24 FE αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την επικείμενη κυκλοφορία του.

Συγκεκριμένα:

  • Κυκλοφορία: Το Galaxy S24 FE αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως τον Οκτώβριο του 2024. Το Galaxy A16, από την άλλη πλευρά, αναμένεται να φτάσει τον Δεκέμβριο του 2024.
  • Επεξεργαστής και Λειτουργικό Σύστημα: Το Galaxy S24 FE θα είναι εξοπλισμένο με το Exynos 2400e SoC και θα τρέχει One UI 6.1.1.
  • Μπαταρία: Η συσκευή θα διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 4.565 mAh, που υπόσχεται διάρκεια έως 78 ώρες αναπαραγωγής μουσικής και έως 29 ώρες αναπαραγωγής βίντεο.

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy S24 FE: Διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη και ενισχυμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

  • Οθόνη: Το τηλέφωνο θα διαθέτει οθόνη 6,7 ιντσών FullHD+ με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και μέγιστη φωτεινότητα 1.900 nits. Η οθόνη θα προστατεύεται από Gorilla Glass Victus+ και θα διαθέτει κεντρική τρύπα για την μπροστινή κάμερα των 10MP.
  • Κάμερες: Στο πίσω μέρος, θα υπάρχουν τρεις κάμερες: μια κύρια κάμερα 50MP, μια ultrawide κάμερα 12MP, και μια τηλεφακός 8MP με οπτικό ζουμ 3x.
  • Χρώματα: Το Galaxy S24 FE θα διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, όπως κίτρινο, ασημί/λευκό, γραφίτη, πράσινο και μπλε. Επιπλέον, θα υπάρχουν δύο χρώματα αποκλειστικά για τον επίσημο ιστότοπο της Samsung.

Αυτές οι πληροφορίες δείχνουν ότι το Galaxy S24 FE θα προσφέρει ένα εξαιρετικό σύνολο χαρακτηριστικών σε ανταγωνιστική τιμή, στοχεύοντας σε όσους επιθυμούν κορυφαίες δυνατότητες σε προσιτή τιμή.

Διαβάστε επίσης: Samsung: Ηγετική θέση στην αγορά smartphone, χάρη στις αναβαθμίσεις και το Galaxy AI