Samsung: Θα εξαγοράσει μια startup τεχνητής νοημοσύνης για να βελτιώσει την εξατομίκευση της Galaxy AI

Samsung: Θα εξαγοράσει μια startup τεχνητής νοημοσύνης για να βελτιώσει την εξατομίκευση της Galaxy AI
ired.gr

Η Samsung ανακοίνωσε την εξαγορά της Oxford Semantic Technologies, μιας βρετανικής startup που ειδικεύεται στην τεχνολογία knowledge graph (γράφημα γνώσης).

Αυτή η κίνηση στοχεύει στη βελτίωση της τεχνητής νοημοσύνης των συσκευών Galaxy, καθιστώντας τις πιο προσωπικές και προσαρμοσμένες στις ανάγκες των χρηστών.

Η τεχνολογία knowledge graph θα επιτρέψει στη Samsung να προσφέρει βελτιωμένες αναζητήσεις και προτάσεις που είναι περισσότερο συνδεδεμένες με το πλαίσιο χρήσης και τις προτιμήσεις των χρηστών.

Διαβάστε επίσης: Οι συσκευές Samsung Galaxy με επταετή υποστήριξη αναβαθμίσεων του Android και του One UI

Επιπλέον, η διαχείριση μεγάλων όγκων δεδομένων θα γίνει πιο αποτελεσματική, ενισχύοντας την ικανότητα της Samsung να αναλύει και να επεξεργάζεται πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο.

Η κεντρική μηχανή AI της Oxford Semantic Technologies, γνωστή ως RDFox, θα παρέχει προηγμένες δυνατότητες ανάλυσης και πρόβλεψης, όπως ανίχνευση ανωμαλιών και προγνωστική συντήρηση, που θα μπορούν να εφαρμοστούν σε διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες της Samsung.

Αυτές οι δυνατότητες αναμένεται να ενισχύσουν την εμπειρία χρήσης και να προσφέρουν πιο προσωπικές και αποδοτικές λύσεις στους χρήστες των συσκευών Galaxy​​.

Διαβάστε επίσης: Google: Προειδοποίηση για σοβαρή ευπάθεια ασφαλείας που εντοπίστηκε στα Samsung Galaxy