iOS 18.4: Η σημαντική αναβάθμιση της Siri θα κυκλοφορεί την ερχόμενη άνοιξη

iOS 18.4: Η σημαντική αναβάθμιση της Siri θα κυκλοφορεί την ερχόμενη άνοιξη
ired.gr

Η επερχόμενη αναβάθμιση του iOS 18.4, η οποία προγραμματίζεται για την επόμενη άνοιξη, θα φέρει σημαντικές βελτιώσεις στην ψηφιακό βοηθό της Apple, την Siri.

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, οι νέες δυνατότητες και βελτιώσεις που αναμένεται να περιλαμβάνονται είναι:

  • Βελτιωμένη Κατανόηση Φωνής: Η Siri θα έχει αναβαθμισμένη δυνατότητα αναγνώρισης και κατανόησης φωνής, καθιστώντας τον πιο ακριβή και αποτελεσματικό στην απόκριση σε εντολές και ερωτήσεις.
  • Προσωπικές Προτάσεις: Η Siri θα προσφέρει πιο εξατομικευμένες προτάσεις βασισμένες στις συνήθειες και τις προτιμήσεις του χρήστη, ενισχύοντας την εμπειρία χρήσης.
  • Δυνατότητες Συνομιλίας: Θα υπάρξουν βελτιώσεις στην ικανότητα της Siri να διατηρεί πιο φυσικές και συνεκτικές συνομιλίες, κάνοντας τον διάλογο με τον χρήστη πιο ρευστό και φυσικό.

Διαβάστε επίσης: iOS 18: Σπουδαία χαρακτηριστικά θα λείπουν από πολλά μοντένα iPhone

  • Ολοκλήρωση με Εφαρμογές: Η Siri θα ενσωματώνεται καλύτερα με μια μεγαλύτερη γκάμα εφαρμογών, επιτρέποντας στον χρήστη να αλληλεπιδρά με εφαρμογές τρίτων μέσω φωνητικών εντολών.
  • Νέα Γλώσσα και Φωνές: Θα προστεθούν νέες γλώσσες και προφορές, βελτιώνοντας την προσβασιμότητα για χρήστες σε διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές.
  • Ασφάλεια και Ιδιωτικότητα: Ενισχυμένα μέτρα ασφάλειας και προστασίας προσωπικών δεδομένων για να διασφαλιστεί ότι οι πληροφορίες του χρήστη παραμένουν ασφαλείς και προστατευμένες.

Αυτές οι βελτιώσεις αναμένεται να κάνουν την Siri μία πιο ισχυρή και χρήσιμη βοηθό, ικανοποιώντας καλύτερα τις ανάγκες των χρηστών και ενισχύοντας τη συνολική εμπειρία χρήσης των συσκευών της Apple.

Διαβάστε επίσης: Με το iOS 18 θα μπορείς να μοιράζεσαι το WiFi password από iphone σε Android