Android 15: Διορθώνει προβλήματα σε touch id και face id

Android 15: Διορθώνει προβλήματα σε touch id και face id
ired.gr

Το Android 15 φέρνει σημαντικές βελτιώσεις στην ασφάλεια και την ακρίβεια των βιομετρικών μεθόδων ταυτοποίησης, αντιμετωπίζοντας ένα από τα πιο κρίσιμα προβλήματα των προηγούμενων εκδόσεων: την ευκολία παράκαμψης των συστημάτων αναγνώρισης προσώπου και δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Βελτιώσεις στα Δακτυλικά Αποτυπώματα:

  • Αναγνώριση Δακτυλικών Αποτυπωμάτων με Ανάλυση Πολυδιάστατης Πιέσης: Τα νέα συστήματα αισθητήρων αναγνωρίζουν τη δομή και την πίεση του δακτυλικού αποτυπώματος με μεγαλύτερη ακρίβεια, μειώνοντας τις ψευδείς απορρίψεις.
  • Καλύτερη Αντίσταση στις Παραποιήσεις: Η αναβάθμιση του λογισμικού αποτρέπει τις παράνομες προσπάθειες παραβίασης με χρήση αντιγράφων δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Διαβάστε επίσης: One UI 7.0 Android 15: Πότε θα γίνει διαθέσιμο στα Samsung Galaxy

Βελτιώσεις στην Αναγνώριση Προσώπου:

  • Χρήση Βαθιάς Μάθησης και Υπέρυθρης Τεχνολογίας: Ο συνδυασμός αυτών βελτιώνει την ακρίβεια της ταυτοποίησης ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
  • Αναγνώριση 3D Προσώπου: Με το νέο 3D mapping, το σύστημα μπορεί να διακρίνει καλύτερα τα χαρακτηριστικά του προσώπου, καθιστώντας δύσκολη τη χρήση φωτογραφιών ή βίντεο για παράκαμψη.

Το Android 15 κάνει τα βιομετρικά δεδομένα πιο ασφαλή και αξιόπιστα για τον χρήστη, ενσωματώνοντας τεχνολογίες που αποτρέπουν την παραβίαση και ενισχύουν την εμπειρία χρήσης​.

Διαβάστε επίσης: Η Samsung δημιούργησε high-tech sneakers που συνδέονται με το κινητό σας και κάνουν κλήσεις