Η ενημέρωση One UI 6.1 έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια συσκευές της σειράς Galaxy.

Η ενημέρωση One UI 6.1 έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια συσκευές της σειράς Galaxy.
ired.gr

Η Samsung ανακοίνωσε πως η One UI 6.1 έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια συσκευές από τον περασμένο Μάρτιο. Αυτός ο αριθμός δεν συμπεριλαμβάνει τη σειρά Galaxy S24, καθώς αυτή ήρθε με το One UI 6.1 προεγκατεστημένο. Έτσι, μιλάμε για τη σειρά Galaxy S23 (συμπεριλαμβανομένου του S23 FE), τα Z Fold 5 και Flip 5 και τη σειρά Galaxy Tab S9.

Η αναβάθμιση ξεκίνησε τον Μάρτιο για αυτές τις συσκευές και αναμένεται να επεκταθεί αυτόν τον μήνα για να περιλάβει επίσης την οικογένεια Galaxy S22, το Fold 4 και το Flip 4, καθώς και τη σειρά Galaxy Tab S8.

Με αυτόν τον τρόπο, ο αριθμός των συσκευών με One UI 6.1 θα συνεχίσει να αυξάνεται, επιτρέποντας σε περισσότερους χρήστες να απολαύσουν τις νέες δυνατότητες της Galaxy AI.

Διαβάστε επίσης: Η ενημερωμένη έκδοση του Android 15 Beta 1.1 αντιμετωπίζει προβλήματα που σχετίζονται με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet.

Στόχος της Samsung είναι να φτάσει περισσότερους από 100 εκατομμύρια χρήστες με πρόσβαση στη Galaxy AI μέχρι το τέλος του 2024. Η εταιρεία αναφέρει πως οι πιο δημοφιλείς λειτουργίες AI από την One UI 6.1 είναι οι Live Translate, Live Transcribe, Chat Βοήθεια και Κύκλος στην Αναζήτηση.

Συνολικά, η Samsung επισημαίνει πως η ενημέρωση One UI 6.1 έχει εγκατασταθεί από το 75% περίπου των Ευρωπαίων χρηστών του Galaxy Z Fold 5, το 80% των κατόχων του Galaxy S23 Ultra και περίπου το 65% των χρηστών του Galaxy Tab S9, καθιστώντας την μία από τις πιο δημοφιλείς ενημερώσεις λογισμικού που έχει κυκλοφορήσει ποτέ.

Διαβάστε επίσης: Galaxy AI: Επίσημα ενσωματώνεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable μοντέλα του 2022