iOS 18: Αναφορές για ενισχυμένη προσαρμοστικότητα στην αρχική οθόνη του iPhone.

iOS 18: Αναφορές για ενισχυμένη προσαρμοστικότητα στην αρχική οθόνη του iPhone.
ired.gr

Το iOS 18 αναμένεται να φέρει μια εντελώς ανανεωμένη Αρχική οθόνη, με περισσότερες δυνατότητες προσαρμογής, σύμφωνα με αναφορές του Mark Gurman του Bloomberg.

Σύμφωνα με τον Gurman, το iOS 18 θα επικεντρωθεί σε νέα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης που θα βοηθούν στη διαχείριση της καθημερινότητας του χρήστη, αντί για τις παραγωγικές λειτουργίες που μοιάζουν με ChatGPT.

Υπάρχουν εκτιμήσεις ότι το iOS 18 θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη ενημέρωση λογισμικού στην ιστορία του iPhone, σύμφωνα με ορισμένους υπαλλήλους της Apple.

Πηγές με γνώση του θέματος δηλώνουν ότι το iOS 18 θα προσφέρει στους χρήστες μεγαλύτερο έλεγχο στη διάταξη των εικονιδίων στην Αρχική οθόνη.

Διαβάστε επίσης: Αναβαθμίστε άμεσα: Η Apple ανακοίνωσε τις βελτιώσεις ασφαλείας του iOS 17.4.1.

Ενώ τα εικονίδια των εφαρμογών πιθανότατα θα παραμείνουν σε ένα αόρατο πλέγμα στην Αρχική οθόνη, οι χρήστες θα έχουν περισσότερη ελευθερία στην οργάνωσή τους στο iOS 18.

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το iOS 18 στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών WWDC τον Ιούνιο, ενώ φημολογούνται και άλλες αλλαγές όπως νέα τεχνολογία παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης για τη Siri, υποστήριξη RCS στην εφαρμογή Messages και αλλαγές σχεδίασης.

Διαβάστε επίσης: iOS 18: Ενδέχεται να συνεργαστεί με Google, OpenAI και Baidu για την ενσωμάτωση προηγμένης τεχνητής νοημοσύνης.